Messetilbud

Meld deg inn i dag og få medlemskap ut 2021 for kun 390,-.
I tillegg får du Shell kaffeavtale inkludert termokopp. (Avtalen gjelder alle varme drikker).

Tilbudet gjelder i hele september.

For å få mest mulig ut av ditt medlemskap anbefaler vi å utforske våre medlemsfordeler. Ofte kan hele kontingenten og mer til spares gjennom en avtale med våre samarbeidspartnere. Vi gjør oppmerksom på at medlemskapet ikke er aktivt før kontingenten er betalt.

Region Øst: Telemark, Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland. Region Sør: Rogaland, Aust- og Vest-Agder. Region Vest: Hordaland, Sogn og Fjordane. Region Midt: Møre og Romsdal, Trøndelag. Region Nordland: Nordland. Region Nord: Troms, Finnmark

Medlem
Ønsker medlemskap i:
Tryg vil da ringe deg for en gjennomgang av forsikringene.
  • Ja
Fjordkraft vil ta kontakt for å informere om avtalen.
  • Ja
Personvernerklæring
Personvernerklæring Les
Vedtekter Les
Ved innmelding aksepterer du samtidig disse betingelsene.
Samtykker
Norsk Bobilforening har lange tradisjoner i å bringe medlemmer sammen. For at det skal bli enklere å finne medlemmer og å opprette kontakt, har mange medlemmer tatt til orde for at vi vi igjen kan åpne for søk på medlemsnummer i en lukket gruppe kun for medlemmer. Samtykket er frivillig, og kan når som helst endres i medlemsportalen.
Samtykke til å dele medlemsnummer, navn og stedsna
Ja, jeg samtykker i å motta elektronisk informasjon fra foreningen angående produkter, tjenester og arrangementer som er relevant i forhold til formålet med medlemskap i foreningen.
Samtykke til elektronisk informasjon
Jeg samtykker til at Norsk Bobilforening kan dele mine kontaktopplysninger med Tryg, som den leverandør av forsikringer foreningen har avtale med, i den hensikt at leverandøren skal kunne kontakte meg for å oppfylle medlemskapets formål med medlemsfordeler. Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket i medlemsportalen Gnist. eller ved henvendlse til post@bobilforeningen.no.
Samtykke Tryg
Jeg samtykker til at Norsk Bobilforening kan dele mine kontaktopplysninger med Fjordkraft, som den leverandør foreningen har avtale med av strøm, mobilabonnement og andre tilbud , i den hensikt at leverandøren skal kunne kontakte meg for å oppfylle medlemskapets formål med medlemsfordeler. Jeg kan når som helst trekke tilbake samtykket i medlemsportalen Gnist. eller ved henvendlse til post@bobilforeningen.no.
Samtykke Fjordkraft
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.