Meld deg inn i dag - 550,- ut 2024.

For å få mest mulig ut av ditt medlemskap anbefaler vi å utforske våre medlemsfordeler. Ofte kan hele kontingenten og mer til spares gjennom en avtale med våre samarbeidspartnere. Vi gjør oppmerksom på at medlemskapet ikke er aktivt før kontingenten er betalt.

NB! Har du tidligere vært medlem og ønsker samme medlemsnummer tilbake, må du sende oss en mail til post@bobilforeningen.no, ikke melde deg inn her!

Region Øst: Viken, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark. Region Sør: Agder og Rogaland. Region Vest: Vestland. Region Midt: Møre - og Romsdal og Trøndelag. Region Nordland: Nordland. Region Nord: Troms og Finnmark.

Medlem
Ønsker medlemskap i:
Personvernerklæring
Personvernerklæring Les
Vedtekter Les
Ved innmelding aksepterer du samtidig disse betingelsene.
Samtykker
Norsk Bobilforening har lange tradisjoner i å bringe medlemmer sammen. For at det skal bli enklere å finne medlemmer og å opprette kontakt, har mange medlemmer tatt til orde for at vi vi igjen kan åpne for søk på medlemsnummer i en lukket gruppe kun for medlemmer. Samtykket er frivillig, og kan når som helst endres i medlemsportalen.
Samtykke til å dele medlemsnummer, navn og stedsna
Ja, jeg samtykker i å motta elektronisk informasjon fra foreningen angående produkter, tjenester og arrangementer som er relevant i forhold til formålet med medlemskap i foreningen.
Samtykke til elektronisk informasjon

Jeg samtykker til at Tryg kan kontakte meg pr. e-post og SMS med informasjon/tilbud om medlemsfordeler. Relevant informasjon vil bli sendt ut 2-4 ganger pr. år, og gjelder forsikring. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake i medlemsportalen Gnist.

Samtykke Tryg

Jeg samtykker til at Fjordkraft kan kontakte meg pr. e-post og SMS med informasjon/tilbud om medlemsfordeler. Relevant informasjon vil bli sendt ut 2-4 ganger pr. år, og gjelder strøm, mobilabonnement og andre tilbud. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake i medlemsportalen Gnist.

Samtykke Fjordkraft
Felt merket med rød strek er obligatorisk og må fylles ut.